SZC logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum

OM kód: 203062/002 | 9500 Celldömölk Sági u. 65.

Intézmény logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokIDEIGLENES FELVÉTELI JEGYZÉKKRÉTA

Hírek

2021. dec. 21.


Soós Andrea igazgató

  • Karácsony

ISKOLAI KARÁCSONY

Az év utolsó tanítási napján tanulóink karácsonyi műsorral kedveskedtek diáktársaiknak és az intézmény valamennyi munkatársának az ünneplőbe öltöztetett aulában.

ISKOLAI KARÁCSONY

Az év utolsó tanítási napján tanulóink karácsonyi műsorral kedveskedtek diáktársaiknak és az intézmény valamennyi munkatársának az ünneplőbe öltöztetett aulában. A zenés-verses összeállításban elhangzott többek között Demjén Ferenc: Legyen ünnep, Malek Andrea-Kulka János: Hát boldog karácsonyt!, Feliz Navidad!, Marina Termakova: A legkedvesebb ajándékom, Tóth Árpád Ferenc: Ugye, hallod szavam?, valamint Csanádi Imre: Karácsony fája című verse. A műsorban közreműködött: Cernák Klaudia, Sebesi Emőke, Szakál Nikoletta, Tamás Alexandra, Samu Barnabás és Vörös Valentin. A délelőtt fénypontja Benkő Mátyás tanulónk fellépése volt, aki karácsonyi dalokkal lepte meg iskolánk közösségét! 

"Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni."

Márai Sándor gondolatával kívánunk diákjainknak, oktatóinknak, munkatársainknak és családtagjaiknak áldott, békés karácsonyt!

Karácsonyi képekért kattints ide.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Előadás 3d-s nyomtatókról

Előadás 3d-s nyomtatókról

A digitális témahét alkalmából egy budapesti cég tartott prezentációt intézményünkben, melynek témája a 3 dimenziós nyomtatás volt. A diákok lebomló műanyagból készült apró ajándékokat kaptak ( minecraft, batman,stb...figurákat) majd meghallgathatták milyen sokoldalú felhasználási területe van a témának az adott szakmájukban is. Napjainkban az egészségügy, autó-, élelemiszer- és építőipar is állít elő megfelelő alapanyagból különböző 3d-s termékeket. Kisfilmen láthatta a közönség mennyivel egyszerűbb és gyorsabb műfogsor készítése. 

2024. ápr. 8.


Sipos Lilla osztályfőnöki munkaközösség-vezető

Suli disco

Suli disco

Immár hagyomány, hogy a diáknap végét az iskola tanulóinak megrendezett discóval zárjuk. Idén sem történt másképp. A délután 5 órától este 10 óráig tartó mulattságra egyre többen érkeznek. Önfeledt hangulat, és az összetartozás érzése mindenkit boldoggá tesz, tanulót és tanárt egyaránt. Köszönöm, hogy jöttetek, bízom benne hogy a következő tanévben is fényesítitek az aula padlóját.

2024. ápr. 5.


Enyingi Áron

Egészségnevelési délelőtt

Egészségnevelési délelőtt

Intézményünkben március 19-én délelőtt fókuszba került az egészséges életmód. A diákok először rövid videokat tekintettek meg, amelyek arra bátorították őket, hogy soha ne adják fel.  A kisfilmek között szerepeltek híres sportolók, akik sérülés ellenére is kitartóak voltak, köztük Natasa Kovacevic vagy Kerry Strug. Betekenithettek Team Hoyt életébe is, aki sérült fiával együtt vett részt Triatlon versenyeken. Mindegyik történet és motivációs film arra ösztönzött, hogy kimozdítsa a fiatalokat a céltalanságból és mozgásszegény életmódjukból.

2024. márc. 26.


Sipos Lilla osztályfőnöki munkaközösség-vezető


Partnereink

SZC logo

Vas Vármegyei Szakképzési Centrum


Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Szakképző Iskola

9500 Celldömölk Sági u. 65.

Telefon: +36 20/234-4265

E-mail: info@eotvoscell.hu

OM azonosító: 203062/002

Felnőttképzési nyilvántartás száma: E/2020/000175


2024Vas Vármegyei Szakképzési Centrum Eötvös Loránd Szakképző Iskola